Відкриття групи ДНЗ № 463

04.09.2017 р. в Індустріальному районі дошкільний навчальний заклад №463 поповнився ще однією групою, тепер їх - 11. Завдяки дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) відкрито нову групу для 25 дітей молодшого дошкільного віку, які тепер мають можливість відвідувати дитячий садок, розвивати свої творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками та дорослими.

Від імені голови адміністрації Індустріального району Вельможної О.І. всіх присутніх привітала заступник голови адміністрації району Веліканова О.Г. «Я щиро вітаю вас з відкриттям нової групи дитячого садка. Сподіваюся, що щоранку наші малюки з нетерпінням і радістю будуть поспішати сюди, а батьки в особі педагогів знайдуть своїх однодумців. Адже дитячий сад - це країна дитинства, де завжди панують радість, дитячий сміх і веселощі. Нехай же в нашому дитячому садку Сміх і Радість стануть постійними жителями ».
Дошкільнята привітали всіх присутніх веселим співом, віршами та танцями. Щасливі батьки та діти дякували дитячому фонду ЮНІСЕФ, міській та районній владі за створення комфортних умов в дитячому садку.

Після урочистої церемонії розрізання традиційної червоної стрічки, діти, батьки та гості свята змогли оглянути приміщення нової групи.

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.