Інформація

31 травня на площі Палацу відбулося свято «Повинні діти посміхатися та у мирному світі жити». Свято пройшло під патронатом Харківського міського голови Г.А. Кернеса за ініциативою адміністрації Індустріального району Харківської міської ради за підтримки Управління освіти адміністрації Індустріального району, а також депутатів Харківської обласної ради: Оганесяна А.В., Гармаша О.О., Заколодяжного В.Д. та депутатів Харківської міської ради: Нехорошкова Р.Б., Гудименко О.М., Кочерова В.М., Долинського Ю.Г., Чепеля О.О., Долини Б.М., Арутюнова В.А., Дудуки С.В.

У заході взяло участь близько 500 учнів загальноосвітніх навчальних закладів району та 500 вихованців ПДЮТ «ІСТОК», які підготували цікавий концерт «Танцює наше літо».

Зі святом присутніх привітала депутат Харківської міської голови, голова Індустріального району Харківської міської голови О.І. Вельможна.

Відвідувачі заходу взяли участь у бліц-турнірах з шахів та шашок, у майстер-класах з виготовлення мотанок, штучних квітів, монотіпії, конкурсно-ігровій програмі «Всім весело» та конкурсі малюнок на асфальті «Мирне небо України». Діти отримали у подарунок солодощі та морозиво, повітряні кульки, м'які іграшки.

Інформаційним партнером свята виступила кампанія «Тріолан». Дивіться нас у сюжетах кампанії з 01.06.2016 по 06.06.2016

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.