МИ ЗА МИР!!!

За підтримки Адміністрації Індустріального району Харківської міської ради та за ініціативи Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради, з метою виховання в учнівської молоді громадянськості, миротворчості, патріотизму та любові до України, 21 вересня 2016 року на базі ХСШ №119 Індустріального району проведено урочистий захід «Світ буде добрим, так хочуть діти», присвячений Міжнародному дню мира.
142 учні Індустріального ЗНЗ району урочисто прийнято до лав кандидатів у «Юні миротворці» відповідно до діючих у місті Харкові Всеукраїнських проектів «Юний миротворець» та «Школа миру».
На заході були присутні представники Департаменту освіти Харківської міської ради, адміністрації Індустріального району, помічники депутатів міської ради, а також почесні гості.
Учнями ЗНЗ району була проведена ретельна підготовча робота. Оголошену акцію «Один мир – одна мрія». Кожен з кандидатів до лав «юних миротворців» власноруч виготовив «голуба миру», на якому написав, як саме розуміє поняття «мир». Всіх голубів розташували на величезному панно із зображенням земної кулі.
Досвідом роботі поділилися загони юних миротворців ХСШ №№80, 119. Представники десантно-спортивного клубу «Маргеловець» продемонстрували показовий виступ.
Захід виявився насиченим і яскравим. Виступи вихованців КЗ «ПДЮТ «ІСТОК» створили святковий настрій.
Фіналом заходу стало проведення масштабного флешмобу «З миром у серці, з миром у душі». Вишикувавшись на величезному зображенні контуру голуба, учні запустили до неба жовто-блакитні кульки із прикріпленими до них символічними зображенням земної кулі, на якій розташовані «голубки миру» із побажаннями миру. МИ ЗА МИР!!!

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.