Інформація

Вітаємо вихованців театру- студії" Дитячий квартал " та керівника Валову О.В! Літературна композиція " Українські класики дітям"завоювала Гран Прі на Міжнародному Канадсько-Українському фестивалі дитячої та юнацької творчості " Торонто-2023."!

У різноманітних дивовижних куточках рідної України - Харківській, Миколаївській, Полтавській, Хмельницькій, Львівській областях, а також у дружній Німеччині та Венгрі,ї за участю батьків ,проходили відеозйомки , перед якими відбувалася копітка творча онлайн робота керівника гуртка з кожною дитиною. Над монтажем номеру працювала безпосередньо Олена Василівна.Слід зазначити, що це не перша цііва робота керівника та дітей.За цей рік у репертуарі театру з'явилися нові цікаві відеовистави:" Рукавичка", " Язиката Хвеська", " Скоромовні новини".

Не відстає від дорослих і молодша група " Дитячого кварталу" під керівництвом Рябченко Н.П. На цьому ж конкурсі номери "Що таке щастя" та " Дітям про етикет" вихованців 4- 6 років посіли перші місця! Це було нелегка онлайн робота Надії Павлівні та діточок з батьками, але результат того вартий! А головне- діти щасливі і зацікавлені!

Творчий тандем керівників Валової О.В. і Рябченко Н.П. приніс багато цікавого у роботу гуртка.Так, напередодні Міжнародного дня театру, серед вихованців пройшов театральний онлайн - марафон " Акторська кухня".Глядачі побачили його на Фейсбуці у трьох серіях, змонтованих Оленою Василівною.

А Надія Павлівна підготувала до Дня театру цікавий квест" Привід театру" для всіх вихованців, які знаходяться у Харкові.Діти були у захваті!

Тож, творчий процес,до якого керівники колективу залучають дітей та батьків, допомагає досягти нових високих результатів, навіть у такий складний час! Недаремно театр- студія "Дитячий квартал" носить почесне звання " Зразковий художній колектив".Бажаємо всім його вихованцям нових творчих проєктів, перемог та скорішої зустрічі на сцені!

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.