Інформація

Війна вимагає від кожного громадянина активного ставлення до подій. Віра в омріяну перемогу надає сил та мотивації допомогати тим, хто нас захищає і підтримувати тих, хто цього потребує.

Гуменюк Сергій Володимирович керівник гуртка «спортивний клуб «Рапід» Палацу дитячої та юнацької творчості «ІСТОК», разом із командою благодійного фонду «Волонтерська команда Вадима Меліхова» активно займається волонтерською діяльністю.. Фонд від початку війни бере участь у гуманітарних та евакуаційних місіях, активно допомагає ЗСУ ( маскувальні сітки, військове форма, генератори, автівки, запчастини до них, забезпечує господарські потреби військових).

Сергій Володимирович пройшов курси з домедичної допомоги, тактичної медицини, мінної небезпеки, брав участь в евакуації мешканців ( у тому числі дітей та людей похилого віку) з зони бойових дій - Бахмуту, Часового яру, Ліману, Костянтинівки, Вовчанську. Регулярно бере участь у доставці гуманітарної допомоги мешканцям деокупованих територій Харківської області (Стариця, Івашки, Резнікове, Гатище, Варварівка та інші) та мешканцям Донецької області (Словʼянськ, Часів Яр). Приймає участь у євакуації з Куп‘янська.

Не зважаючи на активну волонтерську діяльність, Сергій Володимирович продовжує тренувати та виховувати спортсменів. Вихованці клубу беруть участь у змаганнях як в Україні так і за кордоном. Серед спортсменів клубу у цьому році переможці та призери Першості України з акробатичного рок-н-ролу у вікових категоріях «діти», «ювенали», «юніори» та сучасних танців на всеукраїнських змаганнях.

«Серце волонтера вимірюється не розміром, а глибиною бажання змінити життя інших».

Діенн Холліс.

Кiлькiсть переглядiв: 42

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.