Інформація

Понад 20 мистецьких шкіл та позашкільних закладів України у рамках програми" Кids and Art for Ukraine "надіслали роботи своїхж вихованців до нової штаб- квартири Європейського банку реконструкції та розвитку у Лондоні.

Виставку " 100 картин дітей Незламної України" відкривав король Чарльз і тривала вона до літа 2024 року.

За цей час творчі роботи дітей експонувалися у різних закладах і організаціях Великобританії, серед яких був навіть Британський парламент.Відвідувачів вражали історії і роботи маленьких українців, серед яких були і картини вихованців Палацу дитячої та юнацької творчості "ІСТОК"- Федосеєнко Арини( керівник Астапова В.Л) та Новікової Вєроніки ( керівник Сторожук В.М).

Попри жорстоку війну у своїх роботах діти демонстрували незламність духу, цілісність української нації та велику любов до неньки- України.

Слід зазначити, що програма передбачала залучення благодійності.І всі охочі, серед яких було багато меценатів, політиків, акторів і просто людей, бажаючих підтримати українських дітей,мали змогу придбати картини, представлені на виставці.

Організатори програми намагалися привернути увагу світової спільноти до війни в Україні і підкреслити, як важлива для нас підтримка світу.

Але програма мала на меті не тільки організацію виставок , а і надання благодійної допомоги дитячим закладам України - учасникам проєкту.

І за цей час у ПДЮТ" ІСТОК" з' явилися прекрасні друзі.

Завдки організаторам благодійної програми " Kids and Art for Ukraine", керівнику благодійного фонду "Siincere Education & Cultural Development " Ірині Мороз та координаторам програми" Community Initiative" Європейського банку Реконструкції та Розвитку Станіславу Супруненко та Ользі Пащук- Евалс" для Палацу. було придбано інтерактивну дошку, ноутбук та пристрій безперебійного живлення для них.

Також надійшли термоси, павербанки і акумуляторні ліхтарики для Пункту Незламності.

Ми щиро дякуємо організаторам такого чудового заходу за підтримку наших дітей та добрі серця.Висловлюємо подяку нашим вихованкам Арині та Вєроніці за участь у виставці.

Сподіваємося на подальшу співпрацю заради розвитку наших дітей задля майбутнього України.

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.